Prijzen

Investering uit besparing bekostigen

Voor al onze producten bieden wij een uniek betaalconcept aan: "uit besparing bekostigen". Of het nou gaat om zonnepanelen, electrische verwarming of een (hybride) warmtepomp. voor alle producten kunnen besparingen worden gerealiseerd op de energierekening. Ons betaalconcept maakt het mogelijk om deze oplossingen te gebruiken zonder zelf een forse investering te hoeven doen.

meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze adviseurs.

Met besparing bekostigen

Bij het Zonnepanelenhuis is het dankzij ons unieke betaalconcept mogelijk zonnepanelen te verkrijgen zonder eigen investering, dit alles heel eenvoudig mogelijk gemaakt door de besparing die u realiseert op uw energie nota . Zo maken wij zonnepanelen voor iedereen bereikbaar.U behoeft dus geen eigen spaargeld te hebben om zonnepanelen op uw huis te realiseren ,wilt u meer weten? Wij maken graag met een van onze adviseurs een afspraak bij u op locatie waarbij deze vervolgens de mogelijkheden voor u persoonlijke situatie bespreekt.Want als u nu uw energie nota kunt bekostigen kunt u ook zonnepanelen bekostigen!
1

Hoe wij werken

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek gaat onze adviseur samen met u aan de hand van uw energieverbruik en persoonlijke situatie de mogelijkheden over het opwekken van zonne-energie op uw woning bespreken. Onze adviseur neemt hiervoor ruimschoots de tijd teneinde zo aan u een betrouwbaar en transparant advies/offerte op maat te kunnen aanbieden.Bij aanvaarding van de offerte regelen wij alles, en leveren wij in overleg met u uw nieuwe installatie compleet werkend binnen de afgesproken periode, u heeft er geen omkijken naar.
2

Wat levert het op

Stijgende energieprijzen en dalende kosten voor een complete zonnepanelen installatie zorgen er voor dat de terugverdientijd van zonnepanelen korter is geworden. Hierdoor is uw financiële rendement op een dergelijke investering veel hoger dan wanneer u dit bedrag tegen de huidige rente van maximaal 1% op de spaarbank zet. Hetgeen inhoud dat u mede hierdoor met zonnepanelen al gauw een rendement kunt behalen van zo'n 8% op uw spaargeld.
3

Advies over aankoop en montage

Wij leveren niet alleen zonnepanelen, wij helpen u ook met de financiering, het maken van de juiste keuze over de ligging en het aantal zonnepanelen rekening houdende met uw verbruik.

Ook hebben wij een montageservice waarbij de zonnepanelen zorgvuldig op uw dak worden gemonteerd.

Produceer uw eigen groene energie

Laat uw gegevens achter en we bellen u terug!