Hybride Warmtepomp

Bekijk wat we te bieden hebben

Om uw warmtecomfort onder alle weersomstandigheden te kunnen garanderen, stellen wij u de nieuwste hybride warmtepomp voor.

Een hybride warmtepomp is een slimme, flexibele oplossing om gas te besparen in situaties waar een volledige overstap naar all-electric niet mogelijk, of nog niet gewenst is. Onze hybride warmtepomp werkt zonder binnenunit, zodat de ruimte in je woning behouden blijft. Hij past op elke cv-ketel en er zijn geen f-gas handelingen nodig.

Snelste terugverdientijd

Volgens de consumentenbond is onze hybride warmtepomp de beste keuze als het om terugverdientijd gaat door de relatief lage investeringskosten en het hoge rendement. Daarnaast heeft onze hybride warmtepomp een makkelijke installatie en hoge overheidssubsidie. Bij het zonnepanelenhuis hoef je daarnaast helemaal geen investering te doen, met ons unieke betaalconcept betaal je de warmtepomp uit de besparing die je realiseert

De meest eenvoudige oplossing

Bij het verduurzamen van een woning wordt steeds vaker de hybride opstelling, warmtepomp in combinatie met de gasketel, overwogen als toekomst bestendige oplossing. Door deze opstelling gaat het gasverbruik omlaag, terwijl de gebruiker qua energievoorziening flexibel blijft. Bovendien maakt het de overstap naar een volledig elektrische installatie eenvoudig.
Hybride Warmtepomp atlantic

Meest compact

Onze hybride warmtepomp van Atlantic heeft geen binnenunit en past daarom altijd. Dit betekent dat de cv-ketel niet verhangen hoeft te worden en de ruimte in de woning behouden blijft

Hoog rendement

Bij buitentemperaturen boven 4°C kan de warmtepomp zeer goed voor comfortabele warmte in uw woning zorgen. Afhankelijk van de stroombron kunt u 30% tot 90% minder CO2 uitstoot genereren en circa 60% van het gasverbruik reduceren. De Hybride warmtepomp is gedurende periodes met milde temperaturen (voorjaar, najaar en zachte winters) 4 tot 5 maal energie-efficiënter dan een willekeurige cv-ketel. Dat is snel terugverdiend!

Milieuvriendelijk

Door gebruik te maken van elektriciteit in plaats van Gas op een zeer efficiente manier zorgt u voor minder CO2. Daarnaast werkt de hybride warmptepomp met milieuvriendelijk koelgas R32

Wilt u ook tot wel 75% besparen op uw gasrekening? wij bieden u de oplossing.

Wilt u ook tot wel 75% besparen op uw gasrekening? wij bieden u de oplossing.

Waarom een hybride warmtepomp?

U overweegt een hybride warmtepomp in uw huis, of bent aan het oriënteren naar de mogelijkheden. Er zijn veel verschillende aanbieders. Warmtepompen worden steeds beter en leveren een beter rendement omdat de kwaliteit van de warmtepomp toeneemt. Maar wat is nou eigenlijk het beste voor uw situatie? kortom: Is een hybride warmtepomp iets voor u?

meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze adviseurs.

Hoe werkt een hybride warmtepomp?

Stel je voor dat een hybride warmtepomp een slimme assistent is voor je huidige verwarmingssysteem thuis. Het werkt als volgt:Warmte uit de lucht halen: De warmtepomp vangt buitenlucht op, die altijd wat natuurlijke warmte bevat, zelfs als het koud is.Warmte gebruiken: Deze warmte wordt dan op een slimme manier gebruikt om het water in je verwarmingssysteem te verwarmen. Dit gebeurt op een milieuvriendelijke manier, wat betekent dat er minder energie nodig is dan normaal.Samenwerking met je huidige verwarmingssysteem: Op dagen dat het echt koud is en de warmtepomp alleen niet genoeg warmte kan leveren, helpt je bestaande verwarmingssysteem (zoals je gasgestookte CV-ketel) een handje. Dit betekent dat je altijd voldoende warmte en warm water hebt.
1

Voordelen van een hybride warmtepomp

Energiebesparing: De warmtepomp is heel efficiënt in het omzetten van buitenlucht in warmte, waardoor je minder gas verbruikt. Dit betekent lagere energierekeningen.Milieuvriendelijk: Door minder gas te gebruiken, verlaag je de CO2-uitstoot van je huis, wat beter is voor het milieu.Comfort: Je huis blijft comfortabel warm, zelfs op koude dagen, omdat de warmtepomp en je CV-ketel samenwerken.Toekomstbestendig: Met de focus op duurzame energiebronnen is een hybride warmtepomp een stap in de richting van een groenere toekomst, zonder dat je je hele verwarmingssysteem hoeft te vervangen.Koppelen met zonnepanelen: je kunt opgewekte zonnestroom gebruiken voor het verwarmen van je huis middels de hybride warmtepomp.
2

Wel een hybride warmtepomp maar geen zin in een investering?

Bij het Zonnepanelenhuis is het mogelijk om uw hybride warmtepomp uit de besparing te bekostigen. Zo maken we besparen op uw gasrekening wel heel eenvoudig en houdt u geld over voor leuke dingen.

Wilt u ook tot wel 75% besparen op uw gasrekening? wij bieden u de oplossing.

De voordelen van een hybride warmtepomp

Onze nieuwe hybride warmtepomp

  • Zonder eigen investering met lage maandlasten + boetevrij inlossen mogelijk
  • Meest compacte en eenvoudige oplossing. Werkt samen met elke cv-ketel.
  • Gratis Slimme Wifi-Thermostaat en aansluitmateriaal bijgesloten
  • Geeft hoger energielabel en een waardevermeerdering van uw woning
  • Zeer zuinig in verbruik met een COP waarde van 5
  • Jaarlijkse besparing tot 60% op uw gasverbruik
  • De meest voordelige oplossing én Snelste terugverdientijd volgens Consumentenbond
  • Hoge overheidssubsidie ISDE € 2550,- (1 jan. 2024).

Meer weten?

Maak nu een afspraak en profiteer van subsidie,
een lagere gasrekening en een korte terugverdientijd
Verstuur een verzoek zodat we u terug kunnen bellen