Warmtepompboiler

Bekijk wat we te bieden hebben

Het Zonnepanelenhuis is een bedrijf in Ommen en richt zich op Noord-Oost Nederland. Woon jij in de provincie Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel of Flevoland? dan helpen wij jou graag met onze state-of-the-art warmtepomp boilers.

Om uw warmtecomfort onder alle weersomstandigheden te kunnen garanderen, stellen wij u de nieuwste warmtepompboiler voor.
Deze productieve en kostenefficiëntie oplossing voor de productie van sanitair warm water maakt gebruik van duurzame, schone en gratis energie uit de omgevingslucht. Een ideale energiebron die ook ’s nachts of bij slecht weer uw water nog opwarmt.

Maximale bescherming van de kuip

Het geïntegreerde anticorrosiesysteem (ACI Hybride) beschermt uw kuip maximaal. De titaananode in het midden van de kuip wordt aangedreven door een elektronische printplaat die een minieme spanning produceert die het reservoir levenslang beschermt, ter vervanging van de magnesiumanode.

Smart Energy

Als de warmtepomp boiler aangesloten is op een ketelinstallatie, wordt de Smart Energy-functie geactiveerd, die op het gepaste moment de gepaste energiebron (boiler of warmtepomp) helpt kiezen, rekening houdend met de lucht- en watertemperatuur, door het energieverbruik ervan te berekenen.
warmtepomp boiler

Toptechnologie voor een lange levensduur

Dankzij de droge weerstand (steatiet) en het keramisch verwarmingselement, is deze warmtepomp boiler perfect geschikt voor agressief, sterk gemineraliseerd en ontzout water. Het keramisch verwarmingselement wordt beschermd door een geëmailleerde stalen huls die een groot warmte-uitwisselingsoppervlak heeft en kalkaanslag en geluid reduceert. Bijgevolg verlengt de steatiettechnologie de levensduur van het verwarmingselement en het reservoir

Smart Control

Dankzij de Smart Control-functie, past de Explorer zich helemaal aan uw levensstijl aan: geleidelijk leert hij uw gewoontes kennen en onthoudt ze ook, zodat hij al kan anticiperen op uw behoeftes en u dag na dag het gewenste comfort kan bezorgen, tezamen met een optimalisatie van uw energieverbruik.

Wilt u ook tot wel 75% besparen op uw gasrekening? wij bieden u de oplossing.

Wilt u ook tot wel 75% besparen op uw gasrekening? wij bieden u de oplossing.

Waarom een warmtepompboiler?

U overweegt een warmtepomp boiler in uw huis, of bent aan het oriënteren naar de mogelijkheden. Er zijn veel verschillende aanbieders. Warmtepompen en warmtepomp boilers worden steeds beter en leveren een beter rendement omdat de kwaliteit van de warmtepompboiler toeneemt. Maar wat is nou eigenlijk het beste voor uw situatie? kortom: Is een warmtepompboiler iets voor u?

meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze adviseurs.

Hoe werkt een warmtepompboiler?

De warmtepompboiler werkt volgens hetzelfde principe als de warmtepomp: warmte wordt onttrokken aan de buitenlucht en gebruikt om het water in het reservoir op te warmen.De ventilator zuigt omgevingslucht aan. De warmte uit deze aangezogen lucht wordt afgegeven aan het koelgas. Dit gas wordt samengedrukt in de compressor waardoor het verder opwarmt en vloeibaar wordt. In de condensor, geeft deze vloeistof zijn warmte af aan het water in het reservoir. Als de vloeistof afgekoeld is, passeert deze het expansieventiel en verandert weer in gas. De elektrische steunverwarming wordt enkel geactiveerd als de warmtepomp niet aan de vraag kan voldoen.
1

compatibel met zonne-energie

Als u uw Explorer koppelt aan een zonnepanelen installatie, combineert u twee vormen van groene energie zodat u heel wat energie bespaart bij het verwarmen van uw sanitair water en wanneer u uw andere elektrische huishoudtoestellen gebruikt.In combinatie met een zonne-installatie bezorgt de warmtepomp u een gratis energievoorraad. De zonnepanelen vangen de gratis energie van de zon op en zenden deze naar de warmtepomp die deze energie opslaat en klaar houdt voor gebruik.Zo kan u dankzij uw warmtepomp en de zon uw water gratis verwarmen en uw elektrische huishoudtoestellen kosteloos laten werken, weer of geen weer.
2

Rendement warmtepompboiler

Het rendement van een warmtepompboiler ligt erg hoog. Een warmtepompboiler haalt gemiddeld een COP van ongeveer 3. Voor elke kW aan elektriciteit dat erin wordt gestopt, produceert de boiler 3 (of meer) kW aan warmte-energie. Een warmtepompboiler is dus een stuk zuiniger dan boilers op elektriciteit of aardgas.

Wel een warmtepompboiler maar geen zin in een investering?

Bij het Zonnepanelenhuis is het mogelijk om uw warmtepompboiler uit de besparing te bekostigen. Zo maken we besparen op uw gasrekening wel heel eenvoudig en houdt u geld over voor leuke dingen.

sticker subsidie warmtepompboiler

Wilt u ook tot wel 75% besparen op uw gasrekening? wij bieden u de oplossing.

De voordelen van een warmtepompboiler

Onze nieuwe warmtepomp boiler

  • 75% energiebesparing
  • Zeer breed werkingsbereik van -5 tot +43°C
  • Anti-corrosie bescherming ACI HYBRID
  • Smart control-functie: intelligent leerprofiel om uw energieverbruik in de hand te houden
  • Afstandsbediening met Cozytouch-technologie
  • Verdien uw investering terug binnen 1 a 2 jaar

Meer weten?

Maak nu een afspraak en profiteer van subsidie,
een lagere gasrekening en een korte terugverdientijd
Verstuur een verzoek zodat we u terug kunnen bellen