Zonnepanelen uit besparing bekostigen

Zonnepanelen uit besparing bekostigen

Hoe eerder u op zonne-energie overstapt hoe groter uw besparing. Dus waarom wachten met een goede investering die zichzelf terugverdient.

meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren door één van onze adviseurs.

Met besparing bekostigen

Bij het Zonnepanelenhuis is het dankzij ons unieke betaalconcept mogelijk zonnepanelen te verkrijgen zonder eigen investering, dit alles heel eenvoudig mogelijk gemaakt door de besparing die u realiseert op uw energie nota . Zo maken wij zonnepanelen voor iedereen bereikbaar.U behoeft dus geen eigen spaargeld te hebben om zonnepanelen op uw huis te realiseren ,wilt u meer weten? Wij maken graag met een van onze adviseurs een afspraak bij u op locatie waarbij deze vervolgens de mogelijkheden voor u persoonlijke situatie bespreekt.Want als u nu uw energie nota kunt bekostigen kunt u ook zonnepanelen bekostigen!
1

Hoe wij werken

Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek gaat onze adviseur samen met u aan de hand van uw energieverbruik en persoonlijke situatie de mogelijkheden over het opwekken van zonne-energie op uw woning bespreken. Onze adviseur neemt hiervoor ruimschoots de tijd teneinde zo aan u een betrouwbaar en transparant advies/offerte op maat te kunnen aanbieden.Bij aanvaarding van de offerte regelen wij alles, en leveren wij in overleg met u uw nieuwe installatie compleet werkend binnen de afgesproken periode, u heeft er geen omkijken naar.
2

Wat levert het op

Stijgende energieprijzen en dalende kosten voor een complete zonnepanelen installatie zorgen er voor dat de terugverdientijd van zonnepanelen korter is geworden. Hierdoor is uw financiële rendement op een dergelijke investering veel hoger dan wanneer u dit bedrag tegen de huidige rente van maximaal 1% op de spaarbank zet. Hetgeen inhoud dat u mede hierdoor met zonnepanelen al gauw een rendement kunt behalen van zo'n 8% op uw spaargeld.
3

Bekijk wat we te bieden hebben

Het Zonnepanelenhuis is een bedrijf in Ommen en richt zich op Noord-Oost Nederland. Woon jij in de provincie Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel of Flevoland? dan helpen wij jou graag met onze state-of-the-art Zonnepanelen.

Onze dienstverlening is uniek, bij Het Zonnepanelenhuis kun je zonnepanelen krijgen zonder eigen investering door de zonnepanelen met de opgebrachte besparing te bekostigen. Op deze manier worden zonnepanelen voor iedereen haalbaar. Wij maken een transparant advies passend bij uw situatie, denken mee over het financiële plaatje en de plaatsing en montage van de zonnepanelen door een van onze specialisten.

Het Zonnepanelenhuis ontneemt al uw zorgen uit handen, maak vrijblijvend een afspraak en ontdek de mogelijkheden.

Altijd schone energie

Absorbeer de zonnestralen voor het opwekken van elektriciteit.

Makkelijke installatie

Geniet thuis van de onbeperkte kracht van zonnetechnologie.

Lage installatiekosten

Bespaar meer dan 20% op elektriciteitsrekeningen.
zonnepanelen-overijssel-ommen-lease-kwaliteit-garantie

Veerkracht en duurzaamheid

Met zonnepanelen heeft u altijd uw eigen vermogen.

Dubbel voordeel

Red het milieu én bespaar op energie voor uw huis.

Hernieuwbare energie

Een energiebron die nooit kan worden uitgeput.

Waarom het Zonnepanelenhuis?

Kwaliteit en garantie

  • Best geteste zonnepanelen, dubbel glas tot 30 jaar garantie!
  • Meest innovatieve omvormers w.o. micro-omvormers met 25 jaar garantie!
  • Vakkundige installatie met 10jaar garantie en 20 jaar garantie op het frame

Unieke service

  • Advies op maat bij u thuis
  • zonnepanelen zonder investering eigen middelen
  • Alles voor u geregeld zonder extra kosten

zonnepanelen zonder eigen investering!

Verstuur een verzoek zodat we u terug kunnen bellen

Bespaar nu op uw energierekening en op het milieu

Zonnepanelen is een goede investering voor iedereen die onafhankelijk wil zijn van energiemaatschappijen, en een bijdrage wil leveren aan het klimaat of zijn/haar panelen wil terugverdienen nu de spaarrente steeds lager wordt.

Uniek betaalconcept

Onze triple A full black gecertificeerde zonnepanelen van 370 tot 410 wp zijn daarom nu ook heel gemakkelijk middels de besparing die u realiseert op uw energierekening te bekostigen. Zo maken wij groene stroom voor iedereen bereikbaar met de hoogste opbrengst en 25 jaar garantie.

Hernieuwbare bron

De energiemarkt verandert. Zonne-energie is nu mede dankzei de zonnetechnologie die vandaag de dag beschikbaar is, de meest veelzijdige en toegankelijke vorm van energie, en voor elk huishouden bereikbaar dus maak uw huis nu ook duurzaam voor de toekomst en bespaar.

Montage service en garantie

Wij werken uitsluitend met een vast team van vakbekwame installateurs, welke in het bezit zijn van het zeer belangrijke VCA en SEI keurmerk, wat zich vertaald in 5 jaar garantie op de volledig installatie en een goede prijs/kwaliteit verhouding zodat u een goed en vertrouwd gevoel heeft.

Zonnepanelen met een mooi design

Onze zonnepanelen zijn zwart zonder randen sluiten goed op elkaar aan. Het resultaat is een strakke, gestroomlijnde look zonder hak en breekwerk.